Szülinapok, családi rendezvények:

Lehetőség van a játszóházban születésnapok, és más családi rendezvények megrendezésére.

Előnyök: a játszóházban általában minden rendezvényt zárt körűen tartunk. Ezért nálunk nem csak egy “szülinapi sarkot” kapnak, hanem az egész játszóházat. Lehet kérni animátor szolgáltatást, ezen belül különböző kiegészítő programot lehet kérni. (Lufiszobrászat, arcfestés, csillámtetoválás, néptánc, kézműves foglalkozás, vagy igény szerint, akár koncerteket is tudunk szervezni stb.)

Figyelem!

Minden bulira külön készülünk, nem “futószalagon” szervezzük. Ezért legfeljebb két rendezvényt tartunk egy nap, függetlenül az időtartamuktól.

Kérjük legalább egy hónappal előbb jelentkezzenek, mert nem szeretünk csalódást okozni, azzal, hogy már nem tudjuk vállalni a kívánt napon.

A születésnapokat és a zárt körű rendezvényeinket kizárólag hétvégén délelőtt és/vagy délután tartjuk, de minőségbiztosítási okból naponta legfeljebb kettőt. Rendezvényre szabad időpont felőli érdeklődésre telefonon vagy mailben adunk felvilágosítást, de -korábbi félreértések miatt- foglalni csak személyesen lehet megrendelőlap kitöltésével, és foglaló megfizetésével. A foglaló összegét beszámítjuk a fizetendő díjba. Megértésüket köszönjük!

Kérje részletes ajánlatunkat elérhetőségeinken! KATT