JÁRVÁNYÜGYI RENDELKEZÉSEK

Ügyelet
2017-11-14

A Szülőszünet Gyermekfelügyelet a járvány terjedésének megfékezése érdekében a következő rendelkezéseket vezeti be határozatlan ideig:

  • A gyermekfelügyelet területére hat éven felüliek KIZÁRÓLAG orrot, és szájat teljesen fedő MASZKBAN léphetnek be, azt a távozásig magukon hagyják!
  • A gyermekfelügyelet területére történő belépés előtt (de legkésőbb az átadó térben) munkatársaink érintés nélküli eszközzel testhőmérséklet ellenőrzést végezhetnek az érkező gyermeken, illetve annak kísérőjén.
  • Az érkező, illetve a távozó gyermekkel kizárólag egy kísérő léphet be a gyermekfelügyelet területére, és egy időben legfeljebb két felnőtt kísérő tartózkodhat bent!
  • Amennyiben munkatársaink az érkezők bármelyikén, -legalább két mérés során- hőemelkedést (37.0 C), vagy ennél magasabb hőmérsékletet mérnek, a gyermekfelügyelet terűletére történő belépést az összes együtt érkező számára megtagadják, a mérést naplózzák, és soron kívűli fertőtlenítést végeznek a bejárat területén. Ebben az esetben a gyermek a következő két héten belül orvosi igazolás ellenében sem látogathatja a gyermekfelügyeletet.
  • A szolgáltatást igénybe vevők a fenti rendelkezéseket magukra nézve kötelezően elfogadják. Tudomásul veszik, hogy a rendelkezést be nem tartók a szolgáltatást nem vehetik igénybe, és visszatérítési igénnyel sem élhetnek!