A Szülőszünet Kft., mint a Szülőszünet Napközi fenntartója, azért jött létre, hogy a hazai, egyre romló gyermek-elhelyezési környezetben üdítő kivételt képezve olyan lehetőségeknek adjon otthont, ahol a gyermekek a lehető legjobban érezhetik magukat: játékos programokon keresztül, irányítottan fejlődjenek, fejleszthessék készségeiket.

Fő célunk, hogy interaktív módon a kis vendégeinkkel folyamatosan együttműködve, kommunikálva egy, az igényeiket maximálisan kielégítő és azzal rugalmasan változó környezetet alakítsunk ki.

Törekvéseink között szerepel, hogy olyan magas színvonalú és minőségű eszközöket és játékokat biztosítsunk, amelyek nem minden családnál lelhetők fel tekintettel a gyermekek gyorsan múló érdeklődésére és az ilyen eszközök ehhez viszonyítottan magasabb árára. A meglévő eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, megfelelve a technikai körülmények és a gyermekek változó igényeinek, trendeknek.

A létrehozók 4 gyermekes szülők, akik egészségügyi szakképzettségüknek és sok éves szülői, valamint egészségügyi gyakorlatuknak köszönhetően garanciát jelentenek a tartalmas és mégis biztonságos gyermekelhelyezésre.

Természetesen szeretnénk a felmerülő igényeknek maximálisan megfelelni és folyamatosan fejlődni, ezért várjuk meglévő és leendő vendégeink észrevételeit, javaslatait.

Jelenleg Szigetszentmiklóson várjuk az érdeklődőket, kikapcsolódni vágyó gyermekeket és szüleiket, de hosszú távú terveink között szerepel, hogy egyéb helyeken is megteremtsük ezt a hiánypótló, mégis rendhagyó szemléletű, abszolút gyermekorientált, alternatív gyermekmegőrzési lehetőséget – reményeink szerint a gyermekek és szüleik teljes megelégedésére.